dilluns, 7 de setembre del 2009

Continua la Campanya de la dreta i l´extrema dreta local.

Des que la nostra Comissió va proposar el passat 14 d´abril, amb el canvi de nom simbòlic d´alguns carrers, per subtituïrlo per el d´En Magí Girbau i Baqués i En Josep Ros Prats, els dos primers alcaldes de Ripollet escollits democràticament als anys 30. No han deixat de sortir cartes a la premsa local, gairebé totes anònimes, críticant aquesta inciativa, desqüalificant la nostra entitat i als alcaldes que proposem.
Primer van intentar enganyar als veïns amb els suposat maldecaps i despeses que ocasionaria el canvi, cosa que va demostrar-se que el fet de canviar el nom dels carrers no ocasionava cap despesa als veïns. Fracassats en l´intent han tornat a la vella estratègia de desqualificar als dos alcaldes, relacionant-los amb els lamentables fets ocasionats per les patrulles armades incontrolades dels primers dies de la Guerra Civil.
Tot això forma part d´una campanya de la dreta i l´extrema dreta de Ripollet, lligada al Partit Popular, en l´estil habitual d´aquesta formació, que ha estat la manipulació i la mentida que han practicat a nivell de l´estat des de l´època de José María Aznar. El cas més destacat va ser els lamentables fets relacionats amb els atemptats de l´11 de Març de 2004, i l´intent d´enganyar a tots els ciutadans de l´Estat Espanyol, per treure rèdit electoral.
La nostra entitat ha presentat una queixa a la Revista de Ripollet, per permetre una campanya de mentides a les seves pàgines, on sota l´anonimat estan creant un estat d´opinió entre el veïnat gens favorable a l´homenatge que els nostres primers alcaldes democràtics es mereixen.